< Terug naar alle leden

Erik van den Dries

Directeur bij Strabeko

Stuur contactverzoek LinkedIn

Strabeko Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat is opgericht in 1964. Inmiddels is Strabeko uitgegroeid tot een bedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in vele oppervlaktebehandelingen, zoals cabinestralen, metalliseren, poeder coaten, natlakken, moffelen, thermisch reinigen, gritstralen en glasparelstralen.

U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Maar ook met specials. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld. Bij Strabeko behandelen we vanalles: van speeltoestellen en terrasstoelen tot machineonderdelen en soms een kunstwerk om deze duurzaam en weersbestendig te maken. Objecten van staal, aluminium of rvs laten opknappen, is velen malen duurzamer dan een nieuw product kopen.

Op zoek naar de juiste oppervlaktebehandeling voor uw product?
De kwaliteit van elke corrosiewerende laag is afhankelijk van een juiste voorbehandeling. Het duurste en technologisch meest geavanceerde verfsysteem zal te kort schieten, wanneer de voorbehandeling onjuist of onvolledig is. Strabeko adviseert u graag welke oppervlaktebehandeling het beste is voor uw product.

Strabeko gaat met haar tijd mee door grondstoffen te gebruiken die verder ontwikkeld zijn, zich in het A-segment bevinden en gebruikt worden in o.a. offshore en industrie. Strabeko kan alle systemen van C1 tot en met CX aanbieden, ook de onderwater systemen. Daarnaast is de handling van de workflow onder handen genomen door digitaal met tablets te werken, het energieverbruik in toom te houden (o.a. met zonnepanelen) en oog te hebben voor een veilige werkomgeving van onze medewerkers. We voorzien u graag van advies.

Strabeko heeft in 2008 de Borghardt-Award uitgereikt gekregen voor haar innovatieve spuithal van branchevereniging ION.

Contact opnemen met ons?
Heeft u een vraag? Laat het ons gerust weten, wij denken actief mee in oplossingen.

Strabeko is ervaren en deskundig. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor wat betreft oppervlaktebehandelingen. Voor vragen neem gerust telefonisch contact op of stuur een contactverzoek via de Regio Business website.
Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.


Contactgegevens
Albionstraat 24
5047 SJ Tilburg
T: 013-5700837
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1964
Vestigingen: -
Jaaromzet: -