< Terug naar alle leden

BTT Multimodal Group Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Containervervoer via betrouwbare verbindingen, op het juiste moment en op de meest efficiënte, duurzame manier. Dat is BTT. We zijn een toonaangevend familiebedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van containers per spoor, via de binnenvaart en (daar waar nodig) over de weg.

Eigen barge- en railterminals
Via onze eigen bargeterminals verzorgen we wekelijks tientallen verbindingen van en naar de zeehavens in Rotterdam en Antwerpen. Via spoor vervoeren wij uw goederen naar één van onze terminals in Tilburg, Eindhoven of Weert. Op onze barge- en railterminals slaan we uw containers veilig op tot ze hun reis verder vervolgen. Of ze gaan rechtstreeks naar hun eindbestemming.

Multimodaal, altijd de juiste route
Boot of trein, BTT vindt altijd de efficiëntste weg. U profiteert van onze multimodale faciliteiten en heeft er bovendien geen omkijken naar. Als blijkt dat de weg de meest efficiënte route is, dan is het goed te weten dat we ook een grote vloot aan (LZV)trucks tot onze beschikking hebben.

Duurzaam
Met transport over binnenwater en via de rails beperken we de CO2-uitstoot en halen we veel trucks van de weg. Jaarlijks besparen we zo meer dan 20 miljoen wegkilometers. Steeds meer organisaties die verduurzamen, vinden daarom de weg naar BTT.


Contactgegevens
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg
T: 013-5838563
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1957
Vestigingen: 6
Jaaromzet: > €5.000.000