< Terug naar alle leden

Sylvester Eijffinger

President van Tilburg University Society bij Tilburg University

Stuur contactverzoek LinkedIn

Tilburg University Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 1.500 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze ruim 15.000 studenten van 100 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

Tilburg University heeft een cultuur van samenwerking en co-creatie, op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Onze eigen activiteiten verbinden we met die van andere onderwijsinstituten, bedrijfsleven, overheden en maatschappelijke organisaties en met onze alumni in binnen- en buitenland. We zoeken de verbinding tussen de verschillende vakgebieden om zo oplossingen te vinden voor de grote vraagstukken waar we als samenleving mee te maken hebben.

Studenten: 15.761 in 2018
waarvan 2.507 internationale studenten

Opleidingen: 68 bachelors & masters
waarvan 53 Engelstalig

Alumni: +70.000 sinds 1927
waarvan +6.000 internationaal


Contactgegevens
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg
T: 013-4668404
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1927
Vestigingen: -
Jaaromzet: -