< Terug naar alle leden

Bianca van de Westelaken

Sales en Management bij DPO in Control
Ik ben een pragmatische, oplossingsgerichte, gepassioneerde harde werker, die haar geluk haalt uit het samenwerken en resultaten behalen met anderen.

Stuur contactverzoek LinkedIn

DPO in Control Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Een team van professionals gespecialiseerd op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Onze diensten voeren wij uit voor iedere organisatie, groot of klein. Wij helpen u graag bij het oplossen en adviseren van veiligheidsvraagstukken. Wij zijn uw data protection officers, wij zijn DPOinControl.

Wij geloven in het bieden van maatwerk. Samen met u stellen wij graag een informatiebeveiligingsprogramma samen. Dit passend bij de cultuur, normen en waarden van uw organisatie. Wij weten dat iedere organisatie anders is, daarom zijn wij erg flexibel en regelen wij alles van A tot Z. Dit om uw privacy en informatiebeveiligingsbeleid onder controle te krijgen. Dit is een continu proces.

Wij bieden verschillende diensten aan om blijvend ondersteuning te bieden op het gebied van informatiebeveiliging. Security scans, bewustwording programma’s voor personeel en procesdienstverlening.

DPOinControl vindt het belangrijk om een gedegen kennispartner voor u te zijn en u te ondersteunen door praktische zaken op een pragmatische manier aan te pakken. Wij geven u graag advies, zowel gevraagd als ongevraagd en zijn dan ook niet alleen de uitvoerende partij.


Contactgegevens
Mercatorweg 2 d
8501 XK Joure
T: 06-48977869
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -