< Terug naar alle leden

Karen van den Andel

Eigenaar bij Fantasize Corporate

Stuur contactverzoek LinkedIn

Fantasize Corporate Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

En jawel, hier is de volgende zakelijke dienstverlener van Nederland.

Maar daar eindigt de vergelijking dan ook. Wij zijn anders. Waarom? Omdat wij een fantasievol randje hebben.

De meeste superhelden hebben overdags gewoon een baan. Zo is Clark Kent (Superman) een journalist, Barry Allen (the Flash) een forensisch onderzoeker, Peter Parker (Spider-Man) is laborant en Tony Stark (Iron Man) een uitvinder.

Het punt dat Fantasize Corporate hiermee wil overbrengen, is dat fantasy en zaken doen prima samengaan. Niks zweverigs aan, dus. Ook in science-fiction en andere fantasy-universums bestaan er simpelweg economieën, net als bij ons. Daarom willen wij deze werelden samenbrengen en weten ook dat dit kan. Kijk maar bij Disney, Warner Brothers en bijvoorbeeld de comic-oplages; fantasy is feitelijk een miljarden-industrie.

Nee, wij komen niet in vol kostuum dan wel met volle bewapening bij jou projecten bespreken; jeans, stropdas en / of shirt volstaan ook. Maar wij hebben deze outfits wel in de kast hangen, voor de gelegenheden waarbij het juist wél past. Verder betekent afspraak ook gewoon afspraak bij ons, maar soms net wel met dat luchtigere randje. De vakkennis bij Fantasize Corporate is wat je ervan mag verwachten; wat je in ons dienstenpakket ziet is ook wat we kunnen. Echter, wij bedienen twee markten; die van jou als architect, aannemer of bakker, maar ook die van de fantasy-ondernemer.


Contactgegevens
Rozemarijnhof 32
5044 AV Tilburg
T: 06-26784637
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -