< Terug naar alle leden

Rens de Grauw

Directeur bij De Avenue

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

De Avenue Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Midden in het hart van Breda vindt u het mooiste theater wat Brabant rijk is, De Avenue.

Deze unieke locatie is de perfecte locatie voor vergaderingen, personeelsfeesten en al uw andere (zakelijke) bijeenkomsten.

Achter de karakteristieke deuren van de voormalige schuilkerk, schuilen twee prachtige en sfeervolle zalen met beide een authentieke sfeer. De twee zalen bieden ruimte aan diverse groepssamenstellingen van verschillende grote. De Sociëteit (bovenzaal) is te herkennen aan het gewelfde plafond, de houten vloeren en de bijzondere oude bar welke de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling geeft. Beneden vind je de Theaterzaal, bijzondere kenmerken van deze zaal zijn onder andere de, aan weerszijde, balkons, het hoge podium en het balzaal gevoel dat het met zich meebrengt.

De Avenue is tot 1890 in gebruik geweest als schuilkerk. Hiervan zijn tot op de dag van vandaag nog verschillende accenten van terug te herkennen, aan zowel de binnen als de buitenkant van het gebouw. Sinds 1996 Is het unieke pand in gebruik als De Avenue, wat ook wel bekend staat om haar spraakmakende dinnershows die zowel regulier als exclusief te bezoeken zijn.

Faciliteiten
Beide zalen zijn voorzien van eigen faciliteiten zoals toiletten, garderobe, bar, rookkamer en een podium. Tevens beschikken de zalen over een eigen licht-en geluidsinstallatie. Ook beschikt De Avenue over een eigen keuken en verzorgt alle catering zelf. Van een uitgebreid driegangendiner tot een walking-dinner of een lekker lunch buffet. Hierin kunnen wij variëren en denken wij, samen met onze chef-kok, graag met u mee.

Contact
De medewerkers van De Avenue verzorgen uw evenement tot in de puntjes. Voor meer informatie over de mogelijkheden zitten onze medewerkers altijd voor u klaar en helpen u met plezier verder.


Contactgegevens
Waterstraat 5
4811 WZ Breda
T: 076-2065011
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000