< Terug naar alle leden

Bram Rothuizen

Advocaat bij Rassers Advocaten
Al sinds mijn afstudeerscriptie heb ik mij gespecialiseerd in arbeidsrecht. Onderwerpen die mijn bijzondere belangstelling hebben, zijn concurrentie- en relatiebedingen en de overgang van onderneming.De afgelopen jaren heb ik me ook gespecialiseerd in pensioenrecht. Daarnaast behandel ik voor een kleiner gedeelte ook zaken op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht.Als advocaat staat het belang van je cliënt altijd voorop. Een zo goed mogelijke oplossing vinden voor diens probleem, of een conflict waar hij of zij in verzeild is geraakt. Het is mooi als een cliënt vertrouwen in je uitspreekt, en als je dat kunt waarmaken.In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, en ik weet van mezelf: ik wil dan altijd winnen. Die eigenschap neem ik ook mee in mijn werk. Ik ga voor mijn cliënten door het vuur en wil iedere zaak hoe dan ook tot een goed einde brengen.

Stuur contactverzoek LinkedIn

Rassers Advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Rassers staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en betrokkenheid. Met een hecht team streven wij ernaar het beste uit onszelf te halen om zo onze cliënten verder te helpen.

Met meer dan een eeuw ervaring is Rassers een van de oudste en grootste advocatenkantoren in de regio Brabant. Als founding member van het advocatennetwerk TAGlaw staat Rassers daarnaast in direct contact met meer dan 10.000 advocaten in circa 90 landen, wat het kantoor een internationale uitstraling geeft.

Onze juridische knowhow is van topniveau. En we investeren er voortdurend in. Met hoogwaardige opleidingen, moderne digitale ondersteuning en juridisch toptalent.

We maken het verschil door het overzicht te bewaren, een heldere en kansrijke strategie te bepalen – en daaraan vast te houden, ook als een ander het zou opgeven.

We zijn probleemoplosser, maar ook sparringpartner. We spreken de taal van ondernemers, helpen hen kansen te pakken en risico’s te managen. In een open, wederkerige relatie.
Contactgegevens
Sophiastraat 24
4811 EM Breda
T: 076-5136136
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1920
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -