< Terug naar alle leden

Frans Trommelen

Eigenaar bij Groei van Binnenuit
Ik wil als GROEI-facilitator organisaties faciliteren zich te verbinden op de 5P’s van Passie, Plezier, Prestaties, Profijt en Planeet en samen ‘eigenaarschap als het nieuwe leiderschap’ ontwikkelen.

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

Groei van Binnenuit Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

De essentie van persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling is ons inziens het verbinden van binnen- en buitenwereld. Bewustwording van eigen en andermans drijfveren. Ontdekken dat tal van begrenzers een vrije doorgang voor talent, energie en inspiratie blokkeren. Durven dromen over hoe bestaande situaties te doorbreken en dat te gaan doen, waarvan je dacht dat je het nooit zou durven .

Samen gaan in zien hoe het anders kan als begrenzers worden losgelaten. Dromen ontstijgen dan intenties en verlangens doordat je jezelf en elkaar gaat inspireren en stimuleren om er uit te halen wat er in zit. Vrijgemaakte talenten en energie creëren synergie, waardoor een team en organisatie meer wordt dan de som der delen. In het samenwerken aan en realiseren van een gemeenschappelijke missie en visie gaan plezier en prestaties hand in hand. Een High Performance Organization (HPO) verbetert zich continue en ontstaat VAN-ZELF vanuit intrinsieke motivatie.


Contactgegevens
Bas Dongen 7
5101 BA Dongen
T: 06-22801033
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -