< Terug naar alle leden

Eveline de Beer

Jurist bij Omnius Juristen

Stuur contactverzoek LinkedIn

Omnius Juristen Branche: Zakelijke dienstverlening, Juridische dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Omdat het ook anders kan!
Omnius Juristen is er voor particulieren en ondernemers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen. De vernieuwende formule van Omnius is opgezet vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter en toegankelijker kan. Met uw juridische situatie als uitgangspunt.

Complete juridische dienstverlening
Omnius Juristen biedt complete juridische dienstverlening. Voor elke juridische vraag een gespecialiseerde jurist, zowel particulier als zakelijk. Onze ervaren juristen helpen uw juridische kwestie vakkundig op te lossen. Vaak zonder gerechtelijke procedure maar wij procederen ook, als het niet anders kan.

Vaste voordelige tarieven voor praktisch juridisch advies
Onze betrokken en ervaren juristen rekenen vaste en heldere tarieven zonder verborgen kosten. U weet dus waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf!

Onze oplossingen
U heeft een juridisch probleem en wilt dit graag opgelost zien. Onze juristen helpen u bij het beoordelen van uw rechtspositie. Waar nodig helpen wij u bij het schrijven van een doeltreffende juridische brief, bij het onderhandelen met de tegenpartij of bij het voeren van een procedure.


Contactgegevens
Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC Tilburg
T: 013-4689065
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -