< Terug naar alle leden

Theo van Eert

Eigenaar bij Pirtek Eindhoven

Stuur contactverzoek LinkedIn

Pirtek Eindhoven Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Mobiele slangen service
Een machinist, chauffeur of operator van een mobiele installatie wil zo snel en zo goed mogelijk de klus afmaken. Een plotselinge stilstand als gevolg van een versleten of beschadigde hydrauliek slang is daarom zeer ongewenst. Op dat moment moet u kunnen vertrouwen op een organisatie die niet alleen zeer snel ter plaatse is, maar die ook een kwalitatieve oplossing biedt. Pirtek biedt u deze service. Binnen 1 uur op locatie, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Snelle service
Met ongeveer 20 vestigingen in de Benelux en meer dan 80 service monteurs met een eigen servicebus garandeert Pirtek een snelle en betrouwbare service. Met één telefoontje is binnen een uur een service monteur beschikbaar om te starten met de werkzaamheden. De servicebus is zijn mobiele werkplaats. Hierin heeft hij een uitgebreid assortiment van slangen en appendages én de benodigde gereedschappen.

Internationale dienstverlening
Pirtek Europa is een internationaal opererende franchiseonderneming met ruim 170 vestigingen en ruim 600 servicebussen. In 1997 is de mobiele 1-uurs service in de Benelux geïntroduceerd voor het repareren van hogedrukslangen op locatie. Behalve in Europa heeft Pirtek ook vestigingen in Australië, USA, Canada, Nieuw-Zeeland, China, Zuidelijk Afrika en Singapore.


Contactgegevens
De Maas 21
5684 PL Best
T: 0499-332222
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 16
Jaaromzet: -