< Terug naar alle leden

Ben van den Driesschen

Verkoopdirecteur bij Hanos Eindhoven

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

Hanos Eindhoven Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

HANOS is de internationale horecagroothandel en totaalleverancier voor de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt. HANOS is als horecagroothandel uitgegroeid tot een organisatie met achttien vestigingen verspreid over Nederland en België. Onze groothandels zijn bijzonder sfeervol ingericht en het assortiment, dat kunt u het beste zelf komen ervaren. Ook voor het aan huis leveren van uw bestellingen is HANOS de aangewezen leverancier van levensmiddelen en non-foodproducten. Met ons eigen distributienetwerk levert HANOS in heel Nederland, België en Duitsland.

Bij HANOS vindt u het grootste topkwaliteit assortiment voor food professionals onder één dak. Food, non-food en heel veel vers. Al net zo exclusief en voordelig zijn onze delicatessen, wijnen en andere dranken. En maatwerk leveren wij onder andere op het gebied van bedrijfskleding, horecakeukens en projectinrichting.

Bij ons staat het belang van de klant voorop. Persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service, daar staan wij voor!


Contactgegevens
Hurksestraat 19 a
5652 AH Eindhoven
T: 040-2925200
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -