< Terug naar alle leden

Ingrid Los

Mede eigenaar bij De Gordiaanse Knoop

Stuur contactverzoek LinkedIn

De Gordiaanse Knoop Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

De vroegere Praktijk WEL gaat verder als DE GORDIAANSE KNOOP. De oude naam vonden we wat sleets geworden. Te medisch. Wij zijn meer, anders en speels vooral.
Wat wij doen? Ingewikkelde mentale, emotionele knopen ontwarren die mensen soms hebben en waar men last van heeft. Samen met de mensen die wij begeleiden helpen wij hen ‘van hun hoofdzaak weer Hartzaak te maken’.
Waarom doen wij dat? Wij zien al jaren dat ‘Stress’ en ‘Burn Out’ de meest voorkomende oorzaken zijn van langdurige arbeidstuitval in het bedrijfsleven, bij lokale overheden, onderwijs en gezondheidszorg.
Dat kost werkgevers in die sectoren een vermogen (Wet Poortwachter). Dat kost werknemers die het treft veel aan arbeidsvreugde, gezondheid en plezier in het leven.
Wij willen onze bijdrage leveren daar wat aan te doen!
Hoe doen wij dat?
1. Mental Coaching. Een manier van begeleiden die mensen in korte tijd hun emotionele knopen doet ontwarren, zodat men snel weer terug keert in functie, met herwonnen plezier in werk en leven.
2. Verzorgen van TuiNa Ontspanningsmassages, eventueel gecombineerd met acupunctuur. Om lichamelijke blokkades als gevolg van stress op te heffen. Beide technieken stammen uit de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCG).
3. Onderzoek. Via kwalitatief onderzoek, waaronder geanominseerd afgenomen interviews, sporen wij bestaande stresserende factoren op de werkplek op.
4. Implementatie van verbeterpunten. Op basis van wat we aan stresserende factoren in het onderzoek tegengekomen, kunnen wij adviseren en assisteren bij het implementeren van verbeterpunten.
5. Upgrading werkplek in het kader van ‘Het Nieuwe Werken’ i.s.m. een (binnenhuis)architect.
6. Teambuilding. Bijdragen aan een optimaal werkklimaat.
Wij werken voor bedrijven en instellingen.
Particulieren die vermoeden baat te hebben bij onze activiteiten, zijn evenzeer welkom.
Wij hanteren een verrassend scherpe prijsstelling! Ons werkgebied is Nederland


Contactgegevens
Kievietdonk 69
5467 AS Veghel
T: 0413-355385
I: -

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -