< Terug naar alle leden

Erwin Grootenboer

Eigenaar bij zijzijnbeschikbaar.nl

Stuur contactverzoek LinkedIn

zijzijnbeschikbaar.nl Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Anasha van Tooren
Synergie is de uitkomst van een simpele berekening. Talent + talent + talent = altijd meer.
Mijn naam is Anasha, moeder van 3 kids en ondernemer. Ik verbind mensen met elkaar. Sinds 2006 als recruiter, sinds 2016 door het organiseren van business events.
Mijn passie? Het samenbrengen van mensen om het beste in hen naar boven halen. Zijzijnbeschikbaar.nl stelt mij in staat al mijn talenten in te zetten binnen 1 organisatie. Klanten en relaties van Zijzijnbeschikbaar.nl kunnen van mij verwachten dat ik doe wat binnen mijn bereik ligt hen te begeleiden naar hun doel. Mijn instrumenten: het Zijzijnbeschikbaar.nl en ikbenbeschikbaar.nl platform. De kennis en vaardigheden die ik als ondernemer en HR-professional heb opgedaan gebruik ik natuurlijk ook. Wil je meer weten, een keer sparren? Daar ben ik altijd voor in!

Erwin Grootenboer
Ik ben gek op alles wat met groei en commercie te maken heeft. Commercie is een mooi vak en extra bijzonder als je het met plezier doet. Vier pijlers zijn de basis voor mijn werk: Aandacht, Positiviteit, Passie en Toegevoegde Waarde.
Aandacht voor elkaar in een team, maar ook voor klanten en de maatschappelijk positie.
Positiviteit, daarbij denken in kansen en werken met de mogelijkheden die er zijn.
Passie, voor de dienst, de markt en het werk wat we uitvoeren zoals in de uitzendbranche.
Toegevoegde waarde: “Waar maken we de meest impact? In welke markt en voor welk type klant zijn we de ideale partner?”
De optelsom van deze waarden is wat werken voor Ikbenbeschikbaar.nl mooi maakt.

Zijzijnbeschikbaar.nl: Kandidaat, freelancer, uitzendbureau of opdrachtgever… Iedereen blij.

Kandidaat, freelancer, uitzendbureau of opdrachtgever… Iedereen blij. Hoe we dat doen?
Bij zijzijnbeschikbaar.nl en ikbenbeschikbaar.nl geloven we in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Alleen ga je sneller, samen komen we verder. Al onze diensten zijn daarop gebaseerd.

De diensten van zijzinbeschikbaar.nl en ikbenbeschikbaar.nl

Ikbenbeschikbaar.nl
Ikbenbeschikbaar.nl is een cv-database, maar dan anders. Op Ikbenbeschikbaar.nl schrijven werkzoekenden en freelancers of ZZP’ers zich in. Ze zijn dan vindbaar voor meerdere uitzendbureaus in hun regio. Inschrijven bij ikbenbeschikbaar.nl is binnen 2 minuten gebeurd.

In de cv-database vinden de aangesloten bureaus of opdrachtgevers makkelijk en efficiënt de juiste match voor hun vacature of project. Uitgebreide selectiecriteria, via de kaart of op regio zoeken en je zoekopdracht onbeperkt opslaan zorgen dat jij altijd de juiste kandidaat of ZZP’er vindt. Samen maken we iedereen blij.

Zijzijnbeschikbaar.nl
Zijzijnbeschikbaar.nl het partner platform voor uitzend, - interim, - en detacheringsbureaus. Heb je een top kandidaat, maar geen vacature? Plaats de kandidaat op zijzijnbeschikbaar.nl. Help de kandidaat aan een baan en een collega bureau of werkgever aan de juiste match voor hun vacature. Iedereen wint.

Kennisdeling en samenwerking
Wij stimuleren onderlinge samenwerking. Om dit voor elkaar te krijgen brengen we branchegenoten samen om kennis te delen.

De onderwerpen voor deze kennissessies zijn altijd relevant en actueel. Webinars, workshops of lezingen over praktische zaken die we allemaal tegenkomen in ons werk. Vakinhoudelijke verdieping en kennis maken met branchecollega’s.

Het mogelijk maken van deze kennisdeling, de synergie en het vertrouwen dat nodig is om samen te werken, daar worden we blij van. De kandidaat, de freelancer, het bureau en/of de opdrachtgever ook. Win-win-win als je het ons vraagt.

Wil je meer weten? Neem contact op.Contactgegevens
Valentijnsingel 19
2461 SW Ter Aar
T: 076-7503933
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -