< Terug naar alle leden

Tijn Mutsaers

Directeur bij Flink

Stuur contactverzoek

Flink Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Flink kenmerkt zich als een jonge, energieke en innovatieve organisatie gericht op de energiemarkt van de toekomst. Als specialisten in de energiemarkt is die complexe en ondoorzichtige markt voor ons gesneden koek. Dagelijks zijn wij bezig om onze inkoopkracht en kennis te vergroten, dit zorgt ervoor dat onze partners betere voorwaarden krijgen. Als partner van Flink krijg je een vast aanspreekpunt voor al je vraagstukken, wij helpen als sparringpartner om te kijken hoe jouw energietoekomst eruit komt te zien.

De energiemarkt in het kort
De energiemarkt heeft alle karakteristieken van een commoditymarkt, zoals olie, goud, graan en melk. Dat houdt in dat jouw prijs voor energie wordt bepaald door het inkoopmoment op grillige termijnmarkten. De kunst is dus om op een relatief gunstig marktmoment jouw energie in te kopen. Een goed inkoopmoment maakt een groot verschil in de energiekosten van jouw bedrijf.

Energiebesparing
De Nederlandse doelstelling uit het getekende klimaatakkoord; In 2020 moet 14% van de energie in Nederland hernieuwbaar worden opgewekt. Om deze doestellingen te realiseren verplicht de overheid ondernemingen en instellingen om met energiebesparing aan de slag te gaan.


Contactgegevens
Spoorlaan 350
5038CC Tilburg
T: 085 48 33 120
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -