< Terug naar alle leden

Sandra Jørgensen

Eigenaar en branddesigner bij Studio Jørgensen
Met de puntjes op de i en het streepje door de ø

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

Studio Jørgensen Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Aangenaam! Ik ben Sandra Jørgensen, specialist in branding.

Ik help ondernemers aan een ijzersterk imago met branding en positionering. Zo trek je doorlopend meer en de allerleukste klanten aan!

Een goede branding, waarom?
Je wilt je bedrijf professioneel presenteren. Professioneel betekend niet dat de stijl niet fun mag zijn. Juist met een doordachte en speelse kijk verwonder jij jouw klanten.

Een ander heeft ontzettend veel aan jouw product of dienst. Verstop het dus niet. Maak je zichtbaar.

Welke klanten kopen niet? De klanten die verward zijn. MEGA vaak hoor ik hele gave verhalen van eigenaren van mooie bedrijven. Vervolgens stralen ze heel wat anders uit op hun website / social media / waar dan ook. Het verhaal komt helaas totaal niet uit de verf... Waarom? Een stukje besparing wellicht. Dingen zelf willen doen wellicht. Maar hardwerkende eigenaar, het is tijd om jezelf professioneel te laten zien. Op een doordachte, aangescherpte manier. Een manier waarop jij stevig in je schoenen staat en een eenduidig verhaal communiceert. Het is belangrijk dat jouw verhaal in het echt klopt met zowel je branding als in je verdere marketing. Want zoals ik al zei, een verwarde klant koopt niet. Trek de mooiste klanten naar je toe met een goed doordachte branding die jouw doelgroep triggert!

Met branding creëer je een ijzersterk imago. Waar niemand omheen kan, je klanten op 'aan' gaan en je concurrenten bang van worden.


Branding is niet zomaar een logo'tje ontwerpen. We leggen de focus op wat er uniek en onderscheidend aan je merk is. En de stijl die vervolgens ontworpen wordt straalt dit gevoel uit.

Want hoe wil jij op anderen overkomen? En wíe help jij dan met jouw dienst of product? Waarom? De kern van je bedrijf vertaal ik naar jouw vormgeving.

Wanneer jij met je mooie merk consistent aanwezig bent (dus steeds in dezelfde professionele stijl) gaan mensen jouw merk herkennen. En daarmee creëer je vertrouwen bij je ideale klant.

Laat mij de puntjes op jouw i zetten:
- Ben je beu om je te verontschuldigen voor je website?
- Durf je niet je visitekaartje uit te delen?
- Kom je niet verder met je marketing, omdat je geen eenduidige stijl hebt?
- Heb je de laatste jaren stappen gemaakt, waardoor je nu toe bent aan een professionele uitstraling?

Dan ben jij waarschijnlijk toe aan een rebranding. Neem contact met me op om te bekijken wat je mogelijkheden zijn en of wij een match zijn.

Nog even geen rebranding, maar kun je wel een creatieve boost gebruiken?
Boek dan de Brandbooster bij me in, voor concrete tips en adviezen over hoe jij jouw imago door het dak laat gaan!

De booster is een 1-op-1 videocall van een half uur. Gratis en vrijblijvend! Meld je snel aan om kans te maken om binnenkort met mij de Brandbooster te doen. Ik kan namelijk helaas niet iedereen spreken die hier zich op aanmeld. Ik maak wekelijks een persoonlijke selectie van iedereen die interesse heeft. Vul je gegevens in op https://www.studiojorgensen.com/brandbooster/ en ik laat je weten of jij geselecteerd bent!

Ik ben ook mega benieuwd wie jij bent! Vooral als jij dit héle tekstje gelezen hebt ;) Link me vooral op LinkedIn (Sandra Jørgensen) of op Instagram (@studio.jorgensen). Vind ik leuk!

Of als je een specifieke vraag hebt kun je me mailen naar hello@studiojorgensen.com.

Liefs,
Sandra Jørgensen


Contactgegevens
Eerste straatje van Best 3
5211XH Den Bosch
T: 0655348132
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: < €250.000