< Terug naar alle leden

Dimphy van Impelen

Stuur contactverzoek LinkedIn

Dames van de Meierij Makelaardij Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw huis te verkopen of een droomhuis te vinden? Bij Dames van de Meierij Makelaardij vindt u de juiste match. Wij zijn een enthousiast makelaarskantoor met persoonlijke aandacht voor onze klanten.
De koop of verkoop van uw huis van geluk kan een spannend of emotioneel proces zijn. U zoekt een huis met een fijne sfeer en wat voelt als een warme deken. Voor de een is dat een knus huis met oude elementen, voor de ander is de hoeveelheid ruimte belangrijk of zonlicht wat binnenkomt.

ONZE MISSIE
Dames van Meijerij Makelaardij draagt graag bij aan uw geluksgevoel. Wij zetten graag onze betrouwbaarheid, kennis en vrouwelijke intuïtie in om dit proces zo vlekkeloos en prettig mogelijk te begeleiden. Wij werken vanuit ons gevoel. Pas wanneer wij uw huis van geluk hebben gevonden, is onze missie geslaagd. Om u de zorgen rondom de koop of verkoop van een huis te ontnemen, bieden wij een fullservicepakket. Wij regelen niet alleen de verkoop van uw huis, maar ook alle marketing, een grondige schoonmaak en verhuizing door een erkend verhuisbedrijf.
Met ons oog voor detail en gevoel voor dienstverlening helpen wij
u graag bij uw zoektocht naar uw huis van geluk.

Wie zijn Dames van de Meierij?
Dames van de Meierij is opgericht door Dimphy van Impelen en Minouk Timmers. Wij geloven dat het bij kopen of verkopen van een huis écht gaat om de juiste mix tussen emotie, mensen, marketing, persoonlijke begeleiding, helderheid en goede communicatie.

Wat doen wij?
Wij begrijpen wat er komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning. Niet alleen op het inhoudelijke vlak, maar ook wat het met u doet. Meestal is een huis kopen of verkopen een memorabel moment in het leven, maar het kan ook een minder fijn moment zijn.
Met onze vrouwelijke efficiency en doortastende werkwijze begeleiden wij u tijdens het gehele proces. Hier staan wij voor!

Waar vindt u Dames van de Meierij Makelaardij?
De naam verraadt het eigenlijk al een beetje. Wij hebben gedegen marktkennis en ruime ervaring in de prachtige regio De Meierij in Noord-Brabant. Dit gebied, grofweg in een cirkel van 15 kilometer rondom ’s-Hertogenbosch, kennen wij op ons duimpje. Als geen ander zijn wij op de hoogte van het aanbod in de huizenmarkt in de regio De Meierij. Wij zijn u daarom in dit gebied graag van dienst.

Werkwijze
Wij helpen u bij de aankoop of verkoop van uw Huis van Geluk en we gaan hierin een belangrijke stap verder. Waarom? Gewoon omdat we van ons vak houden en wij graag deel uitmaken van uw reis naar uw nieuwe Huis van Geluk.

Heeft u bijvoorbeeld nog behoefte aan een erkend verhuisbedrijf, een schoonmaakbedrijf of een hovenier? Wij regelen het voor u. Wij doen er alles aan om het proces van verkoop tot het verhuizen zo stressvrij mogelijk te laten verlopen. Onze visie is het uit handen nemen van alle extra’s die vaak als stressvol worden ervaren. Dit doen wij op een professionele manier. Het vinden van uw huis van geluk staat bij de Dames van de Meierij hoog in het vaandel.

ZULLEN WE PRATEN?
Wilt u uw huis verkopen of bent u op zoek naar uw toekomstige droomhuis? De Dames van de Meierij Makelaardij vinden het leuk om u te ontmoeten. Neem gerust contact met ons op.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op de volgende nummers:

Dimphy: 06-19581020
Minouk: 06-19740515


Contactgegevens
John F. Kennedylaan 31
5263 AJ Vught
T: 06-19740515
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -