< Terug naar alle leden

Peter Colijn

Directeur bij Delft Profielen

Stuur contactverzoek LinkedIn

Delft Profielen Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

PASSIE VOOR UW PROFIEL

Bij Delft Profielen hebben we passie voor uw profiel. We denken graag met u mee over de juiste oplossing en we leveren vervolgens maatwerk. We produceren stalen profielplaten voor daken, gevels en vloeren van gebouwen. Van bedrijfsgebouw tot agrarisch gebouw of distributiecentrum. We vinden voor ieder project de juiste oplossing. Wij werken met passie voor het vak, want dat is wat nodig is om voor het beste resultaat te gaan. We weten dat iedere klant een ander profiel heeft, met verschillende wensen en behoeften. Daarom: “passie voor uw profiel!” Ook zakendoen met Delft Profielen?

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Natuurlijk! Want u doet alleen zaken met betrouwbare partners.

SNEL SCHAKELEN

Reken maar, snelle levering en korte lijnen. De snelste levering in de branche.

KLANT = KONING

Van eerste contact tot oplevering willen mij maar één ding: dat u snel weer zaken met ons doet.

DIENSTEN
Vlakke platen

Delft Profielen levert vlakke platen uit eigen productie. U kunt kiezen uit diverse voorgelakte en voorbeklede materialen in verschillende kleuren en diktes. Voor zowel kleine als grote orders, standaard en op maat gemaakte platen kunt u bij ons terecht.

Zetwerk

Het zetwerk maakt uw project helemaal af. Goed geplaatst zetwerk is de finishing touch. Zorg altijd voor het juiste zetwerk en correcte plaatsing. Zo voorkomt u lekkage en zorgt u voor een mooie uitstraling van het geheel. Delft Profielen helpt u graag met het passende zetwerk.

Coilverkoop

Bij Delft Profielen kunt u coils kopen. Voor zowel grote als kleine orders kunt u bij ons terecht. Standaardmaten of juist op maat: we gaan aan de slag.

Profileren
Delft Profielen is de profileur bij uitstek. Al meer dan vijfentwintig jaar produceren we metalen profielen voor bouwtoepassingen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Decoilen
Ook hiervoor bent u bij Delft Profielen aan het juiste adres. Coils tot 16 ton kunnen wij decoilen of opdelen tot kleinere rollen.

Perforeren
Geperforeerde platen worden toegepast in onder andere filters, ventilatieroosters en afschermroosters. Delft Profielen is gespecialiseerd in het perforeren van staal. Uw eigen materiaal kunnen bewerken met een perforatie? Dat is bij Delft Profielen bespreekbaar.


Contactgegevens
Havenweg 4
5145 NJ Waalwijk
T: 0416 567411
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1975
Vestigingen: -
Jaaromzet: -