< Terug naar alle leden

Patrick van Rosmalen

Accountmanager bij Homeij Nederland

Stuur contactverzoek LinkedIn

Homeij Nederland Branche: Marketing & communicatie, Relatiegeschenken

Bedrijfsomschrijving

Historie
Vanaf de oprichting in 1970 door Henk Hovius en Anneke Hovius-Meijer - de naam Homeij is samengesteld uit beide achternamen - heeft Homeij zich gespecialiseerd in messen en scharen. Nu inmiddels is Homeij uitgegroeid tot een prominente importeur van staalwaren en instrumenten met circa 35 medewerkers. Homeij is gevestigd in 's-Hertogenbosch en is onderverdeeld in 3 business units die ieder hun eigen afzetmarkten bedienen: Out of Home, In Home en Business Gifts.

Sterke merken
Homeij is de exclusieve importeur van een aantal sterke, internationale topmerken zoals: Victorinox (Zwitserse zakmessen en multitools), Diamant Sabatier (koksmessen en accessoires), Silva Sweden (kompassen, sportinstrumenten, hoofdlampen), Chef’sChoice U.S.A. (messenslijpmachines) en Troika Germany (design artikelen). Daarnaast worden bepaalde fabrieksmerken gevoerd om een optimale collectie te kunnen aanbieden. Tenslotte biedt Homeij een breed assortiment messen, scharen, manicure artikelen, zaklampen, verrekijkers enz. onder het eigen Homeij-merk. Deze artikelen onderscheiden zich door goede, scherp gecontroleerde kwaliteit en een gunstige kwaliteit-/prijsverhouding. Waar voor uw geld dus.

Medewerkers
In iedere business unit zijn professionele medewerkers te vinden die altijd voor u klaar staan. Ook zijn onze vertegenwoordigers dagelijks in het hele land op pad en graag bereid om u een bezoek te brengen. In ons magazijn wordt uw order kundig, zorgvuldig en efficiënt uitgevoerd. Wij streven naar een leverbetrouwbaarheid van 100%. Kortom uw order is bij ons in goede handen.


Contactgegevens
Sluisweg 196
5237 MZ 's-Hertogenbosch
T: 013-5238379
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1970
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -