< Terug naar alle leden

Han Klauwer

Voorzitter bij S.B.C. Eigenaardig

Stuur contactverzoek LinkedIn

S.B.C. Eigenaardig Branche: Non-profit, Onderwijs

Bedrijfsomschrijving

Opgericht in 2017 te ‘s-Hertogenbosch
Businessclub Eigenaardig faciliteert evenementen en mogelijkheden aan studenten en jonge ondernemers op het gebied van ondernemerschap, met als missie om hen te inspireren, motiveren en onderwijzen op het gebied van ondernemerschap.
De stichting kenmerkt zich door activiteiten gericht op de Brabantse (startende) ondernemer en student die zich bezighouden met ondernemerschap. Zo worden er meerdere events per jaar gehouden waar gastsprekers hun kennis en ervaringen delen.

S.B.C. Eigenaardig
Faciliteert evenementen en mogelijkheden aan studenten en jonge ondernemers op het gebied van ondernemerschap, met als missie om hen te inspireren, motiveren en onderwijzen op het gebied van ondernemerschap.

ACTIVITEITEN

Talks & Drinks
Talks & Drinks is een event wat jaarlijks georganiseerd wordt, soms zelfs meerdere keren in een jaar. Tijdens dit event wordt een onderwerp door meerdere gastsprekers besproken. Deze gastsprekers zijn professionals die hun eigen ondernemersverhaal delen. Zo is het na het event ook mogelijk om met hen verder te praten en hiernaast nieuwe mensen te leren kennen.


Contactgegevens
Onderwijsboulevard 215
5223 DE Udenhout
T: 0647997592
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -