< Terug naar alle leden

Sylvia Hanenbergh-Verhallen

Specialist Continu Verbeteren bij iValue Improvement

Stuur contactverzoek LinkedIn

iValue Improvement Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

iValue Improvement is er voor alle bedrijven die willen starten met een continu verbeterprogramma, of voor bedrijven die ervaren dat hun continu verbeterprogramma niet genoeg resultaat levert.

Wij helpen met opstarten / versnellen van uw programma, aansluiten bij uw bedrijfsdoelstelling en opleiden van uw medewerkers. Blijvende waarde realiseren, want uiteindelijk moet u zelfstandig resultaat kunnen blijven halen!

Bij iValue Improvement staat het begrip waarde centraal, maar wel vanuit verschillende invalshoeken: de klant (snelheid, kwaliteit), de medewerker (werkplezier, werkdruk) en natuurlijk ook het bedrijfsresultaat (de euro’s).

U kunt ons inzetten als coach of mentor van een van uw medewerkers, die bij u het continu verbeterprogramma draait, of als zelfstandige consultant om waarde voor uw bedrijf te creëren.

Wij hebben uitgebreide kennis op gebied van Lean, TPM, scrum, WCOM, Process Mining en andere data- en mens-gedreven verbetermethodes.

Kenmerk van iValue Improvement is dat we geen tools verkopen, maar de juiste oplossing voor uw probleem zoeken. Als hiervoor een combinatie van verschillende methodes nodig is, dan gebruiken wij die!

Resultaat is één van de kernwaarden van iValue Improvement. Een continu verbeterprogramma heeft pas waarde als u als klant het verschil kan zien, horen, voelen en merken in de portemonnee. Een project bij u wordt opgeleverd met een meetbaar resultaat, waarmee u in de toekomst de kwaliteit van het proces kan blijven volgen en hoog houden.

Wij bieden diensten en workshops aan zoals;
proces optimalisaties, programma management, coaching, jaarplan in 1 dag, sturen op resultaat, weg met de werkdruk.

Wilt u meer informatie over wat iValue Improvement voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ivalueimprovement.com
info@ivalueimprovement.com


Contactgegevens
Zuster Gertrudosingel 21
5247 WN Rosmalen
T: 06-47159678
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -