< Terug naar alle leden

Rein van de Ven

Sales Manager bij WFS PRO

Stuur contactverzoek LinkedIn

WFS PRO Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

WFS PRO is een specialist binnen de arbeidsbemiddeling van technische professionals vanaf MBO+ niveau binnen de sectoren
Aerospace, Marine, High Tech, Renewables en Automotive.
Daarnaast richt WFS PRO zich op het optimaliseren van recruitmentprocessen binnen technisch georiënteerde
bedrijven.

WFS PRO levert vernieuwende en tailormade services op het gebied van Consultancy, Managed Services en Recruitment. Zowel nationaal als internationaal. Met onze kennis van recruitmentprocessen en onze uitgebreide kennis van de branches waarin wij actief zijn, helpen wij onze opdrachtgevers om gekwalificeerde specialisten op de beste manier, tegen de juiste voorwaarden en volledig compliant te vinden, in te zetten en te behouden. Onze specialisten helpen wij met het vinden van de beste uitdagingen bij aansprekende bedrijven.

Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van hun interne en externe recruitment- en HR processen.

Kortom, het afstemmen van uw Recruitment Strategie op uw Business Strategie, het organiseren van de ‘flexschil’, het optimaliseren van werving van specialisten, het efficient uitbreiden en beheren van de bestaande populatie, dit alles volledig compliant en tegen aantrekkelijke kosten op een voor iedere opdrachtgever passende manier, daar staat WFS PRO voor!

Missie
WFS PRO biedt, in samenwerking met excellente partners, hoogwaardige totaal oplossingen met haar “Global Work Force Solutions” waarbij WFS PRO problem & solution owner voor haar opdrachtgevers is. Kernwaarden zijn: kwaliteit, maatwerk, betrouwbaarheid, professionaliteit en het constant volgen van technologische ontwikkelingen.

Visie
WFS PRO wil een ambitieuze, onafhankelijke, internationaal werkende aanbieder van Global Workforce Solutions zijn die inzet en behoud van zowel flex als vast personeel als strategisch concurrentie voordeel voor haar opdrachtgevers beschouwt.

Strategie
WFS PRO biedt haar services aan binnen gedefinieerde niches zodat kennis en kunde optimaal ontwikkeld en ingezet kunnen worden richting alle stakeholders. Zowel nationaal als internationaal.

Hierbij kan WFS PRO:
het meerjarig HR beleid opstellen in lijn met de gekozen strategieen;
(Mede) Uitvoering geven aan dit beleid
Verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat
Binnen het “Global Work Force Solutions” model zijn alle klassieke reguliere dienstverleningen zoals Recruitment, Detachering & Project Management opgenomen.

Why
Wij geloven dat je makkelijker/beter kunt vinden wat je zoekt, als je weet wat je zoekt.

How
Door de perfecte match te identificeren tussen kandidaten en bedrijven, een community te bouwen met talentvolle technische medewerkers en een platform te bieden waar ze kennis kunnen delen en verbindingen kunnen leggen.

What
Wij bemiddelen in het vinden en verbinden van talentvolle medewerkers voor onze opdrachtgevers en bieden ze een uitdagende job in de wereld van Aerospace, Maritiem, Machinebouw, Automotive en Life Sciences.


Contactgegevens
Daalakkersweg 2 108
5641 JA Eindhoven
T: 085-9023631
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -