< Terug naar alle leden

Olaf Schoofs

Directeur, eigenaar en oprichter bij Symphony Estates

Stuur contactverzoek LinkedIn

Symphony Estates Branche: Bedrijfshuisvesting, Vastgoed

Bedrijfsomschrijving

Symphony Estates ontwikkelt estates met woningen, appartementen en woonzorgvilla’s. We zijn een vastgoedonderneming, gedreven door een nieuwe generatie gebiedsontwikkelaars. Ervaren professionals die vastigheden loslaten, omdat we geloven dat het enige dat vaststaat juist verandering is. We zijn geen grote organisatie, maar een onafhankelijke, wendbare onderneming met kapitaalkrachtige investeerders om ons heen. Zo combineren we het beste uit verschillende werelden.

WHAT’S IN A NAME
Onze naam Symphony Estates is een spreekwoordelijke verwijzing naar een muziekstuk, waarin een harmonisch samenspel van diverse instrumenten een orkest vormt. Zonder solisten, maar een totaal van verschillende onderdelen en details, waarin elk specialisme, elk ambacht en elke invalshoek samen leidt tot de perfecte compositie: de ultieme woning in zijn omgeving.

‘Designing a way of Life’, onze pay off is niet zomaar een mooie spreuk. Hij staat daadwerkelijk voor onze missie. Met onze exclusieve woningen willen wij bedragen aan een manier van leven die past bij onze klanten, zodat zij nog prettiger en comfortabeler kunnen leven. Letterlijk verwijst de belofte naar het ontwerp van een woning of woonomgeving, waarin elk onderdeel en elk detail met onverdeelde aandacht tot in de perfectie wordt gecomponeerd.

HOW WE WORK
Elk idee begint met intuïtie, afgaan op gevoel. Het is de basis van onze mooie projecten: geen rationele afwegingen, maar simpelweg verliefd worden op een eindbeeld met uitzonderlijke details, mooie materialen en een luxueuze afwerking. Dit eindbeeld vormt letterlijk onze stip op de horizon, waar we vervolgens met alle betrokken partijen naartoe werken. Ontwikkelen vanuit het eindbeeld met aandacht voor ieder detail is typerend voor ons bedrijf en dat maakt onze projecten onvergelijkbaar met welke andere dan ook.SUSTAINABILITY
Wonen heeft alles te maken met de (nabije) toekomst: onze klanten investeren immers in hun wooncomfort voor nu én voor later. Wij hebben daarbij een brede kijk op het begrip duurzaamheid. Dit gaat verder dan enkel de technische aspecten van een woning, zoals optimale isolatie, verwarming zonder gebruik van gas en zonnepanelen. Maar ook een aansluiting voor e-bike of electrische auto, het hergebruik van straatstenen, de aanplant van extra groenzones, gezamenlijk onderhoud of een ondergrondse vuilopslag zijn aspecten die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. En wat te denken van sociale interactie; kleinschaligheid draagt per definitie bij aan sociale interactie, bewoners kennen elkaar. Ook voorzieningen zoals een gezamenlijke tuin met zitjes faciliteren een praatje of een gezamenlijke kop koffie met buren. Bovenal stellen we onszelf als doel een dorp of stad te verfraaien, zodanig dat men er nu én in de toekomst graag zou willen wonen.


Contactgegevens
Parklaan 54 A
5613 BH Eindhoven
T: 040-3046476
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -