< Terug naar alle leden

Annette van Engelen

Eigenaar bij Perspectens

Stuur contactverzoek LinkedIn

Perspectens Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Grow your own way
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING OP JOUW MANIER, MET MIJN HULP
Je wilt je ontwikkelen op een manier die aansluit bij wie jij bent? Door jezelf beter te leren kennen, vergroot je je keuzemogelijkheden en je gedragsrepertoire

Op deze pagina’s vind je mijn aanbod. Als rode draad vind je overal dat er aandacht is, échte aandacht voor jou en je vraagstuk. Of het nu gaat om een visie te krijgen op je persoonlijk ontwikkeling, of je nu een vraagstuk hebt voor mij als coach of vertrouwenspersoon, of misschien wel met je team wilt stoeien over leiderschap, hier tref je iemand die luistert en met je meedenkt. Vol kennis en ervaring, maar vooral vol interesse, humor en doelgerichtheid.

Coaching
OMGAAN MET UITDAGINGEN
Een coachingstraject beginnen is best spannend, om hulp vragen vergt moed. Maar je zoekt niet voor niets een coach: je bent ergens tegenaan gelopen waar je zelf niet meer goed uitkomt. Het houdt je bezig, je slaapt misschien slechter en je werkplezier is verminderd. Je wilt weten wat er nu aan de hand is. Je wilt jezelf beter leren kennen en je handelingsvrijheid vergoten, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen op je pad.

Heb je de stap eenmaal genomen, dan merk je wat de extra meerwaarde is: je kijkt op een andere manier naar wat je bezighoudt, je wordt milder (naar jezelf en naar anderen) en je zelfvertrouwen is toegenomen. Door zelfkennis vergoot je je mogelijkheden.

Van macht naar kracht
WORKSHOPS VOOR VROUWEN
Real Power is het antwoord op verouderde leiderschapsmodellen. Leidinggeven kan niet zonder persoonlijk leiderschap en hoe eerder je dat doorhebt, hoe beter je je eigen ontwikkeling kunt sturen. Het model beschrijft een ontwikkeling van macht naar kracht in zes fasen, waarbij Real Power zich pas in de latere fasen definitief kan ontwikkelen.
Een machtig mooi en inspirerend model om vrouwen te empoweren. Grow your own way.

Young Power
WORKSHOPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS
Veel Young Professionals voelen zich voor de complexe taak gesteld om -binnen hun eigen waarden en normen- te voldoen aan de eisen die ze vanuit de organisatie op zich af voelen komen. Tel daarbij op de maatschappelijke waarde die ‘slagen’ met zich meebrengt en de klem wordt sterker. En dan hebben we het nog niet eens over de druk die ze zichzelf opleggen om zo snel mogelijk van waarde te zijn. Het zijn allemaal zaken die een volwassen groeiperspectief in de weg staan, een perspectief dat uitgaat van authenticiteit en volwassen keuzes op het goede moment.

Als jonge werknemers hun loopbaan gericht vorm kunnen geven, weten ze waar ze voor staan en waar ze naartoe willen. Dan zijn ze minder gevoelig voor burnout en weten ze hun potentieel beter te benutten.

Intervisie
LEREN VAN ELKAAR
In het contact met je vakgenoten of collega’s doe je vaak nieuwe ideeën op en ontdek je blinde vlekken. Hoe zou het zijn als je dat gestructureerd en begeleid zou doen? Leren van elkaar, inzichten opdoen en tot nieuwe oplossingen komen. Dat is Intervisie.

Over mij
ANNETTE VAN ENGELEN
Sinds 1997 werk ik zelfstandig voor grotere organisaties o.a. in de sectoren farma, energie, overheid, hightech, vervoer, verzekeringen, zorg en automatisering.

Als coach heb ik me toegelegd op ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, stress en persoonlijke bewustwording.

Met het faciliteren van workshops vind ik het fantastisch om vrouwen en jongeren inzicht te geven in hun mogelijkheden van groei.

Als vertrouwenspersoon ben ik geaccrediteerd door de LVV. Ik bied gesprekken aan mensen die een vertrouwenspersoon nodig hebben. Ik geef informatie aan de organisatie op het gebied van ongewenste omgangsvormen of integriteiteskwesties.

Als intervisor word ik hoopvol als de groep ontdekt dat kwetsbaarheid een enorme kracht in zich heeft.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door helderheid, diepgang en relativering. Ik heb veel opleidingen gedaan en veel ervaring opgedaan met uiteenlopende persoonlijkheden en vraagstukken. Mijn motto ‘grow your own way’ is voor mij essentieel als ik een opdracht aanneem: ik gun iedereen vrijheid in werk en leven. Wie ik begeleid, staat centraal.


Contactgegevens
Nieuwe Linie 200
5264 PJ Vught
T: 06-20018075
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -