< Terug naar alle leden

Dominique Beekhof

Coach bij HEFTIG.TRAINING

Stuur contactverzoek LinkedIn

HEFTIG.TRAINING Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Grenzen verleggen doe je niet zomaar.
Sure, van veraf ziet het er allemaal gemakkelijk uit. Maar iedereen, van topatleet tot fanatieke amateur, worstelt met z’n eigen beperkingen en persoonlijke grenzen. Heb jij de jouwe al gevonden?

Ik help je met vinden en verleggen. Vanuit mijn eigen ervaring, van revalidatie tot podium, van nul tot topniveau — ik weet wat erbij komt kijken. En dat inzicht, de kennis, de skills, die deel ik om jou naar je doel te loodsen — of dat nu een podiumplaats is, of de sterkste versie van jezelf.

Over mij
Ik ben Dominique Beekhof (1991), trainer en competitief gewichtheffer. Zelf trainen en presteren op topniveau zijn geen garantie om ook een goede trainer te zijn. Maar, eerlijk is eerlijk: het helpt wel. Ik weet als geen ander hoe belangrijk een persoonlijke benadering is, hoe lastig het kan zijn om de tijd en energie te vinden om te trainen en welke grenzen je moet respecteren, of juist doorbreken.

Spontaan en energiek ⚡️
Mensen die me kennen weten hoe energiek ik ben. Het is niet voor niets dat mijn bedrijf Heftig heet. Ik hecht enorm veel waarde aan een echt persoonlijke benadering. Hoe beter ik weet hoe jij “werkt”, hoe beter ik je kan helpen. En aanmoedigen. En lastigvallen als je je niet aan de afspraken houdt.

Expertise
Iedere dag draait bij mij om gewichtheffen en (kracht)sport. Er ontgaat me dan ook niets en ik ben op de hoogte van fundamentele kennis én de nieuwste ontwikkelingen. Door de jaren heen heb ik ontzettend veel mensen van dichtbij zien trainen. Op ieder niveau, van alle leeftijden en met ieder hun eigen voorgeschiedenis. Ik kan dus met vertrouwen zeggen dat ik iedereen vooruit kan helpen.

Eigen ervaring
Sinds 2017 ben ik actief (en medaille-winnend) op nationale wedstrijden gewichtheffen in de categorieën -71kg en -76kg. Mijn volgende doel is om me in 2022 te kwalificeren voor het Europees kampioenschap. Kom jij me aanmoedigen?

Goed verbonden
Al jaren begeef ik me tussen de atleten, topcoaches en staff van onder andere TeamNL en de Nederlandse Gewichthefbond. Ik zit dus dicht bij het vuur en heb toegang tot een schat aan informatie en aanvullende kennis.

ONLINE COACHING & PT BIJ HEFTIG.TRAINING
Structuur, expertise en sturing.
Het bereiken van je doelen — of je nu af wilt vallen, een medaille in de wacht wilt slepen, of gewoon fit wilt zijn — hangt niet af van één magische oefening of ‘de allernieuwste superfood’. Nope. De sleutel zit ‘m in consistentie en progressieve belasting.

Hoe je het ook wendt of keert: daar heb je hulp bij nodig. Ook ik als coach en professioneel atleet heb een trainer die mijn schema samenstelt, bijstuurt en overziet.

Online coaching, vaak in combinatie met Personal Training, biedt hierin uitkomst. Op afstand een schema dat altijd up to date is (en telkens een stapje verder gaat), en geregeld face-to-face sessies om de details te verbeteren.

HIGH INTENSITY TRAINING BIJ HEFTIG.TRAINING
Waar kracht, conditie en gymnastics elkaar ontmoeten
Voor veel mensen is High Intensity Interval Training dé combinatie tussen, nou ja, bijna alles wat bij sport en fitheid komt kijken.

Tijdens deze workouts is de afwisseling enorm en worden de uitdagingen opeen gestapeld. Van zware krachtoefeningen tot keiharde tests voor jouw uithoudingsvermogen of technische begaafdheid.

Wanneer je interesse hebt om bij Heftig.training een HIIT-programma te volgen, dan kan ik je in ieder geval twee garanties bieden: je wordt fitter dan ooit, en af en toe haat je me. Maar dat kan ik hebben.

GEWICHTHEFFEN BIJ HEFTIG.TRAINING
Eerst techniek, dan kracht
Als je tien willekeurige mensen vraagt wat het állerbelangrijkst is bij gewichtheffen, dan zeggen er 9 ‘kracht.’ Maar dat klopt niet helemaal. Natuurlijk moet je sterk zijn om 100 kilo boven je hoofd te stoten. Maar het fundament is toch echt technisch. De juiste beweging, de perfecte timing, de ideale coördinatie. Er komt heel wat bij kijken! Maar met mijn ervaring (en jouw geduld!) blijven we samen stappen zetten.


Contactgegevens
Molenstraat 13
5305 CG Zuilichem
T: 06-13800283
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -