< Terug naar alle leden

Ronald Zwaan

Commercieel Manager bij EMP Grafimedia
Als commercieel manager ben ik altijd op zoek naar verbinding en samenwerking. Verbinding met nieuwe klanten, merken en bedrijven die goed bij ons passen. Trots op mijn hybride erfgoed in de grafimedia en printmanagement branche.

Stuur contactverzoek LinkedIn

EMP Grafimedia Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

EMP is een onafhankelijk toonaangevend printmanagement organisatie. EMP verzorgt de operationele inkoop, brandportals, DTP opmaak en creatie, productie, advies en begeleiding van uw totale drukwerkpakket. Wij garanderen substantiële inkoopbesparingen met een efficiënt proces.

EMP is een zelfstandige organisatie, niet verbonden aan een leverancier of andere onderneming en daarmee een onafhankelijke dienstverlener, die zich uitsluitend laat leiden door het belang van haar klanten.

EMP heeft een focus op het realiseren van kostenbesparingen, procesoptimalisatie en daarbij ontzorgen wij uw organisatie van A-tot-Z. EMP Printmanagement biedt de perfecte oplossing om de volledige keten te beheersen. Vanaf design, brand management tools, print, verpakking, P.O.S. materiaal, fulfilment tot en met de logistieke afhandeling van uw campagne of opdracht.

Hoe gaan wij te werk?
Uw totale drukwerkvolume is de basis voor onze kosteloze inkoopscan waarin wij gegarandeerd besparingen realiseren. Onze gemiddelde besparing die wij realiseren is 20%. Met onze inkoopscan maken we inzichtelijk welke besparingen er voor u mogelijk zijn.

Op basis van de inkoopscan stellen we een plan van aanpak samen waarmee we de gerapporteerde besparingen kunnen realiseren en mogelijke procesverbeteringen kunnen doorvoeren. Uiteraard kopen we ook uw ad hoc opdrachten scherp in. Dankzij onze uitgebreide kennis van de leveranciersmarkt, continue benchmarking en een groot inkoopvolume bij een internationaal netwerk van topleveranciers vinden we altijd de perfecte match tussen kwaliteit, levertijd en inkooptarief. EMP levert topkwaliteit tegen een scherp tarief. U profiteert van schaalvoordeel en goede afspraken met geselecteerde toeleveranciers in de gehele keten.

Besteedt u inkoop én operationele begeleiding aan EMP uit, dan kiest u naast kostenbesparing voor efficiency door procesoptimalisatie.

Wat doen we:

Printmanagement:
• Operationele inkoop
• Advisering
• Begeleiding van het hele productieproces

Grafimedia diensten:
• DTP opmaak creatie
• Drukwerk
• Brandportals
• Direct Mail
• Verpakkingen/displays/Point of Sale materialen
• Signing
• Fulfilment
• Warehousing
• Distributie/logistiek
• Verspreiding
• Premiums

Uitgelicht: EMP Brandportal
Om het maximale uit uw huisstijl te halen is het belangrijk dat iedere medewerker de huisstijl op dezelfde manier toepast. Voor veel organisaties is grip krijgen en houden op een consistente toepassing van de huisstijl een uitdaging. Met de EMP Brandportal kunnen veelgebruikte huisstijldocumenten eenvoudig beschikbaar gesteld worden. Gebruikers kunnen eenvoudig marketing en communicatie middelen downloaden, samenstellen, online ontwerpen, publiceren naar bijvoorbeeld social media of delen met anderen.

De EMP Brandportal is dé brandmanagement oplossing die grip geeft op een consistente toepassing van uw huisstijl en corporate identity. Uw visuele marketing- en communicatie middelen kunt u eenvoudig inzien, ontwerpen, publiceren naar social media of delen met anderen. De EMP Brandportal is bedoeld voor alle communicatiemiddelen. U beschikt over uw eigen online omgeving waarin u onder andere instore materialen, flyers, posters, advertenties, visitekaartjes en brochures kunt opmaken, delen of bestellen. Door de geïntegreerde beeldbank kunt u altijd en overal beschikken over alle beelden die worden toegepast in de huisstijl. Hierdoor ontstaat een nog grotere consistentie in de visuele identiteit.

Uitgelicht: in-house DTP studio
Van het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het opmaken van magazines, folders en POS-materiaal tot het geautomatiseerd opmaken van uw catalogus, uw vormgeving- en DTP-werk is in goede handen bij EMP. We bieden snel en voordelig creatieve maatwerkoplossingen vanuit onze eigen in-house-studio.

Uitgelicht: Begeleiding
U staat als klant centraal bij EMP. U heeft één vast aanspreekpunt voor al uw producties gedurende het hele proces. De projectmanager, uw vaste aanspreekpunt binnen EMP, is verantwoordelijk voor het bewaken van de productieplanning, het aansturen van de leveranciers, het tussentijds controleren van de kwaliteit en het uitleveren conform afspraak.


Contactgegevens
Marktveld 7
5162 EA Vught
T: 030-6365700
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000