< Terug naar alle leden

Esther van Vliet

Marketing bij Clean Solutions Group

Stuur contactverzoek LinkedIn

Clean Solutions Group Branche: Industrie, Chemische industrie

Bedrijfsomschrijving

Dagelijks actief bijdragen aan een schone, veilige en gezonde leefomgeving - dat is waar de Clean Solutions Group voor staat.
Dit doen we vanuit uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van reiniging en hygiëne, en ontwikkelen we in co-creatie met onze ketenpartners en klanten innovatieve en duurzame reinigings- en hygiëne oplossingen.

ONZE VISIE
Samen naar een schone, veilige en gezonde leefomgeving. Vanuit sterke betrokkenheid en geloof in een betere wereld willen we laten zien dat je met innovatie en gedrevenheid ook in de traditionele reinigingsindustrie, een verschil kunt maken!
Het is onze ambitie om dé inspirerende ketenpartner te zijn op het gebied van innovatieve reinigings- en hygiëne oplossingen.

Wij zijn Clean Solutions Group and we are
SOLVING IT!


ONZE KERNWAARDEN ZIJN CLEAN
Customer First
Vanuit onze kennis en ervaring gaan wij elke reinigingsuitdaging aan!
Onze belofte aan u vertaalt zich in het bieden van hoogwaardige maatwerkoplossingen met een sterke focus op duurzaamheid en veiligheid. Wij communiceren open en eerlijk en we komen afspraken na. De doelstelling van onze relaties en de gebruikersbeleving staan daarbij altijd centraal. Dat is de basis.

Learning
Wij blijven elke dag leren en professionaliseren om u de beste klantbeleving te bieden. Wij leven ons in om u te leren kennen. We luisteren om de beste klantbeleving te bieden en blijven onszelf ontwikkelen en uitdagen om bij te dragen aan optimale processen én een betere leefomgeving. Nu en in de toekomst.

Engaged
Wij zijn betrokken en werken samen op een persoonlijke manier. Zowel met onze relaties maar ook als collega’s onderling. Wij positioneren ons bewust in de markt tussen multinationals en lokale aanbieders. Dat heeft voor u het voordeel dat we wendbaar zijn, snel kunnen inspelen op úw behoeften en veranderingen in de markt. Wij staan dicht bij onze klant als een wendbare speler met oprechte aandacht en interesse. Tegelijkertijd zijn we innovatief, up to date, schaalbaar en professioneel.

Action
Zowel op het gebied van wet- en regelgeving als vanuit de maatschappij zien wij dat eisen die gesteld worden aan reinigingsproducten in hoog tempo toenemen. Tegelijkertijd valt het op dat onze klanten zich door de complexiteit nog onvoldoende bewust zijn van de financiële gevolgen die dit kan hebben, door de risico’s die ze lopen (Wet & Regelgeving). Wij, als Clean Solutions Group, nemen onze verantwoordelijkheid om alle schakels in de keten waarin wij opereren, proactief te adviseren en te begeleiden op het gebied van reiniging en hygiëne. Zodat u zich kunt focussen op uw primaire proces.

Nosy
Wij zijn nieuwsgierig en innovatief, op een praktische manier. En altijd vanuit hoge kwaliteitseisen. Kwaliteit staat altijd centraal en de lat ligt hoog. Maar dat is vanzelfsprekend! Daarom krijgt u met Clean Solutions Group reinigings- en hygiëne oplossingen waarbij alles klopt. Voor u én voor de eindgebruiker. We kiezen voor innovatie, maar ze moeten wel passen bij uw vraag en doelstellingen. Wij zijn nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de reinigingsindustrie en denken daar vanuit innovatie met u over mee. Wij zijn altijd bezig met de volgende stap.

CREATING YOUR CLEAN SOLUTIONS
5 top-bedrijven binnen de schoonmaakmiddelenindustrie hebben hun kennis en kunde verenigd onder één naam. Clean Solutions Group is daarmee hét leidende platform dat reinigingsoplossingen ontwikkelt, produceert en vermarkt voor verschillende (niche) industrieën. Van krachtige (ecologische) reinigingsformules tot duurzame verpakkingen voorzien van uw logo.
Ontdek onze producten en diensten en kom vrijblijvend met ons in contact over de mogelijkheden.

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN:
• Nauwe samenwerking tussen onze R&D afdeling en productie om de kwalitatief beste producten op de markt te kunnen brengen;
• Continue verbetering van onze producten door optimalisatie en innovatie;
• Producten en faciliteiten die aan hoge kwaliteitseisen en strenge interne en externe kwaliteitscontroles zin onderworpen
• Duurzaamheid als vast gegeven en ecologische producten
Als een product in aanmerking kwam voor een EU Ecolabel, dan heeft het nu een EU Ecolabel!
• Flexibiliteit en Maatwerk


Contactgegevens
Markweg-zuid 4a
4749 SN Heijningen
T: 06 22 023 797
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 4
Jaaromzet: > €5.000.000