< Terug naar alle leden

Julia Verschoor

Business Development Representative bij Uptmz

Stuur contactverzoek LinkedIn

Uptmz Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Hoe kom ik bovenaan in Google?
Met Uptmz is het mogelijk om geautomatiseerd te adverteren en hierdoor beter vindbaar te zijn in Google. Geen dure consultants of agencies maar een tool die geautomatiseerd je advertenties, zoekwoorden en biedingen beheert zodat jij je kan focussen op je eigen specialisatie. Benieuwd wat Uptmz voor je kan betekenen?

Wat we doen
Wij automatiseren je Google campagnes. Sommige van onze gebruikers hebben nog nooit Google Ads campagnes gehad. Anderen maken gebruik van dure agencies op uurbasis. Wij hebben software ontwikkeld gebaseerd op slimme algoritmes die je campagnes creëren en optimaliseren. Ons algoritme is gebaseerd op 15 jaar ervaring met A-merken. Kortgezegd, wij weten wat we doen en automatiseren jouw digitale advertising.

Wij maken adverteren simpel.
Uptmz is supereffectief geautomatiseerd adverteren, dankzij de slimste algoritmes én 15 jaar hands-on ervaring. Het is een nieuwe manier van adverteren waar je geen omkijken naar hebt, maar je uiteraard wel volledig de controle over behoudt.

Filosofie
Google’s zoekresultaten lijken (véél) op een schap in een supermarkt. Wanneer iemand iets wil kopen, en je staat er niet tussen, loop je omzet mis. Zonde. Dubbel zonde eigenlijk want in één simpele stap, zet Uptmz je in het virtuele schap.

Zonder ingewikkelde taal, opties en instellingen. Zonder dure consultancy-uren.


Contactgegevens
Stationsplein 4
5211 AP 's-Hertogenbosch
T: 073-3035933
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -