< Terug naar alle leden

Timo van Zanten

Hoofd Communicatie bij Solvware

Stuur contactverzoek LinkedIn

Solvware Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Groei, innovatie, disruptie. Fast forward dankzij maatwerk ICT-oplossingen

Ultiem maatwerk. Ultiem Resultaat

Solvware staat voor puur vakmanschap binnen de ICT-wereld. Voor oplossingen die gericht zijn op vooruitgang, efficiency en effectiviteit. Met slimme nerds, die ook communicatief weten hoe het werkt. Met het vraagstuk, het belang en de doelen van de opdrachtgever als uitgangspunt, geven zij de antwoorden op uw prangende vragen. Zodat u verder kunt.

Maatwerk
U werkt met een prachtig softwarepakket. Maar wel een standaardpakket, dat op uw specifieke vraagstukken geen antwoorden kan geven. Dat kan groei, vooruitgang en innovatie behoorlijk in de weg staan. Maatwerk software is de oplossing.

Uw eigen Solvwareteam
Zoek de juiste talenten bij de juiste job: succes gegarandeerd. Dat is onze filosofie en daarin doen we geen enkele concessie. Zo werkt er altijd een team van high professionals voor u en voorkomen we onnodig verlies van tijd en geld.

Resultaatgericht
In ICT-projecten investeren, doe je enkel om er beter van te worden. Slagvaardiger, concurrerender of efficiënter. Solvware behoedt u voor langdurige, stroperige trajecten. We gaan recht op uw doel af.

Duidelijkheid & begeleiding
Alleen het resultaat telt. Maar dat valt of staat met de weg ernaar toe. Solvware staat voor goede communicatie, heldere afspraken en 100% committent van onze specialisten. Met één aanspreekpunt voor al uw vragen of opmerkingen.

Automatisering & Digitalisering
Tijdwinst, foutloos werken, kosten besparen en doelstellingen behalen. Zomaar wat voordelen die automatisering en digitalisering met zich meebrengen. Vraag vandaag nog een persoonlijk advies.

Ontwikkelprojecten
Standaard software volstaat, totdat u tegen beperkingen aanloopt. Groei, schaalbaarheid of innovatie. Waar het ook knelt, maatwerk software lost het op. Solvware ontwikkelt het voor u. Snel en secuur.

Datagedreven marketing
Uw data is uw gids in de marketing. Waar beweegt de markt zich naartoe, de branche of sector? Wie daarop acteert en anticipeert bouwt aan een gefundeerde marketingstrategie.

01.
Intake & brainstorm
Logischerwijs maken we eerst kennis. Waar knelt iets binnen uw ICT of softwareprogramma, wat zijn uw wensen of ambities? We brengen dit zorgvuldig in kaart en adviseren u. Eerlijk en realistisch. Inclusief uw investering in tijd en geld.

02.
Akkoord & planning
Bij uw akkoord ontvangt u een gedetailleerde uitwerking en planning. Zo weet u exact waar u aan toe bent. In een samenwerkingsovereenkomst leggen we de afspraken vast.

03.
We gaan van start
Van start! Met tussentijdse evaluaties beoordelen we de resultaten, de voortgang en sturen bij waar nodig.

04.
De oplevering & service
De oplevering! U kunt weer op volle kracht vooruit. Eventuele nazorg, service en onderhoud volgen in de loop van de tijd, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Solvware specialisten
Ze staan voor u in de rij: ICT-specialisten, softwareontwikkelaars en hun programmeurs. Met oplossingen, beloftes, contracten en flinke prijskaartjes. Maar wie levert succesvolle ICT-oplossingen binnen de gestelde tijdsplanning en binnen uw budget?

Solvware staat voor onafhankelijk advies, werkend vanuit een pool van bewezen ICT-specialisten. Vakidioten, in de positieve zin van het woord. Die qua kennis de diepte ingaan. Bij ICT-oplossingen of softwareontwikkeling een welkome partij voor CTO’s, bestuurders, dga’s en ICT-managers. Met inhoudelijke en kwalitatieve antwoorden op hoe ICT wezenlijk bijdraagt aan meer omzet, groei en innovatie.

Uniek en onderscheidend
Een Solvwareteam is niet in beton gegoten. Omdat uw vraagstuk leidend is voor de samenstelling ervan. Uitgangspunt is wat wenselijk is, en niet wat toevallig kan. Of het nu om systemen of programmeertaal gaat. Een wezenlijk verschil met andere ICT-specialisten en ontwikkelaars. Solvware werkt met brainstormers die out of the box kunnen denken. Met adviseurs die communicatief de brug slaan tussen de techniek en de business. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt.

Solvware. ICT-partner om op te bouwen.
Wie voor Solvware kiest, kiest voor een onpartijdige en onafhankelijke software ontwikkelaar met alleen úw doel in het vizier. Dat betekent maatwerkoplossingen, ontwikkeld door maatwerkteams.


Contactgegevens
Industrieweg 8 C
5145PV Waalwijk
T: 0416-700250
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -