< Terug naar alle leden

Ad Roks

Directeur Verkoop bij Autobedrijf Roks

Stuur contactverzoek

Autobedrijf Roks Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Sinds 1967 zijn wij een vertrouwd adres voor al uw wensen op autogebied. Wij hebben een brede selectie aan jonge occasions en leveren ook alle merken nieuw. Onze ruime ervaring en passie op het gebied van auto's zorgt ervoor dat wij onze klanten tevreden stellen, en dat ook blijven doen. U bent namens ons team van harte uitgenodigd.

Ook voor regulier onderhoud, reparaties, inbouw, APK-keuringen en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Direct grenzend aan de showroom ligt onze modern uitgeruste werkplaats. Al onze gemotiveerde en gekwalificeerde monteurs staan u graag te woord en staan garant voor kwaliteit en goede service. Als extra service kunt u op onze website checken wanneer uw APK verloopt.

Besluit u even te wachten tot uw auto klaar is, of wilt u in een informele sfeer een goed autogesprek aangaan, dan kunt u plaatsnemen aan onze comfortabele en sfeervolle bar. Onder het genot van een drankje kunt u de sfeer proeven van ons bedrijf en intussen onze jonge occasions bewonderen.


Contactgegevens
Dorpsstraat 72
5051 CL Goirle
T: 013-5341659
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1967
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000