< Terug naar alle leden

Stefan van Halteren

Senior Bedrijfsadviseur bij HLB Van Daal Adviseurs en Accountants, Oost-Brabant
Ik ben een mensgerichte accountmanager/bedrijfsadviseur MKB met gevoel voor service en met meer dan 20 jaar ervaring in het beheren en aangaan van nieuwe relaties. Door persoonlijk contact bouw ik goede en langdurige relaties op. Complexe vraagstukken breng ik terug tot de essentie om op creatieve en simpele manier tot een succesvolle, passende oplossing te komen. Inzicht, analytisch vermogen, intuïtie, de juiste prioriteitstelling en het herkennen van klantbehoeften zijn eigenschappen die ervoor zorgen dat ik de beste resultaten behaal. Anderen zien mij als klantgericht, betrokken, empathisch, behulpzaam, energiek, collegiaal en als iemand die verantwoordelijkheid neemt. Dat ik gemakkelijk communiceer op alle niveaus en snel het vertrouwen van de klanten en collega’s krijg, ervaar ik als mijn grootste pluspunt.

Stuur contactverzoek LinkedIn

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants, Oost-Brabant Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

HLB Van Daal kijkt naar het verhaal achter de cijfers
Als ondernemer bent u niet alleen bezig met vandaag, maar vooral met morgen en zelfs overmorgen. Daarom wilt u samenwerken met een accountant die zich niet alleen vastbijt in cijfers, maar die bovenal een waardevolle sparringpartner voor u is. HLB Van Daal denkt met u mee over uw toekomst. We kijken naar het verhaal achter de cijfers. Wat zijn uw drijfveren, waar wilt u naar toe? Met strategisch advies en innovatieve IT-diensten helpen we u als totaalpartner om méér resultaat uit uw business te halen en uw persoonlijke doelen te bereiken. HLB is betrokken én bovendien dichtbij. Ook als u internationaal actief bent of daartoe ambities heeft.

HLB Van Daal heeft verschillende kantoren in Noord-Brabant, Limburg en Amsterdam. We maken bovendien deel uit van een landelijk netwerk, dat naast HLB Van Daal vier HLB-kantoren telt én van het internationale HLB-netwerk dat in maar liefst 150 landen actief is.
HLB Van Daal is winnaar van de Exact Cloud Award 2017/2018 voor samenwerking. Zie www.hlb-goud.nl.


Contactgegevens
Nieuwe Eerdsebaan 14
5482 VS Schijndel
T: 073-5474947
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 10
Jaaromzet: > €5.000.000