< Terug naar alle leden

Eugene Pije

Eigenaar bij Turbin

Stuur contactverzoek LinkedIn

Turbin Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Turbin is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in watertechniek. Wij ontwikkelen en realiseren projecten in de watertechniek voor drinkwater, afvalwater en proceswater. Met meer dan 20 jaar ervaring in de waterbehandeling biedt Turbin betaalbare, hoogkwalitatieve oplossingen.
Design en realisatie binnen een flexibel en dynamisch bedrijf geeft een optimaal resultaat voor de klant. Ons doel is om samen met de klant een optimaal resultaat te behalen voor de specifieke toepassing.

Turbin heeft wereldwijde ervaring in verschillende industrieen en toepassingen in de waterbehandeling.

PRODUCTEN
Reverse Osmosis
Reverse osmosis wordt toegepast om opgeloste materialen in water te verwijderen. De meest bekende toepassing is het produceren van drinkwater uit zeewater. Omgekeerde osmose (reverse osmosis / RO) is een waterzuivering technologie die een halfdoorlatend (semipermeabel) membraan gebruikt om ionen, moleculen en grotere deeltjes uit water te verwijderen.

Energie uit oppervlaktewater
Energie uit oppervlaktewater (EOW) installaties worden gebruikt om gebouwen op een duurzame manier te verkoelen of te verwarmen.
Energie uit oppervlaktewater (EOW) – ook wel bekend als Thermische Energie uit Oppervlaktewater (TEO) en aquathermie – benut de thermische energie die zich in water bevindt. EOW systemen onttrekken koude of warmte uit oppervlaktewater of andere bronnen zoals industrieel of huishoudelijk afvalwater. Doormiddel van de temperatuurverschillen wordt er duurzame energie gewonnen.

Ultrafiltratie
Ultrafiltratie wordt toegepast om niet opgeloste materialen uit water te verwijderen. De meest bekende toepassing is het produceren van drinkwater uit bron- of oppervlaktewater.

Dissolved Air Flotation
Dissolved Air Flotation (DAF) wordt toegepast voor afvalwater behandeling en voorbehandeling van proces en drinkwater.

Zelfreinigende Filters
Automatisch zelfreinigende filters in de aanzuig en perszijde van waterbehandelinginstallaties is één van de specialisaties van Turbin.

Ozon Desinfectie
Ozon wordt veel gebruikt voor het desinfecteren en zuiveren van afvalwater en drinkwater.

Ultraviolet Desinfectie
Ultraviolet (UV) wordt veel gebruikt voor het desinfecteren en zuiveren van afvalwater en drinkwater.
Wanneer water micro-organismen, pesticiden en / of organische verbindingen bevat, kan dit schadelijk zijn voor mens en dier. Dit water kan worden gedesinfecteerd met de UV desinfectie installaties van Turbin.

Waterpomp techniek
Waterpompen zijn een onmisbare schakel binnen de waterbehandeling. Er is uitgebreide technische kennis en ervaring nodig om deze toepassingen uit te voeren voor uiteenlopende projecten.


Contactgegevens
Kempenbaan 36
5121 DM Rijen
T: 0161-222130
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000