< Terug naar alle leden

ATS All Tape Supplies Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

ATS is een producent, importeur en exporteur van hoogwaardige zelfklevende tapes voor de professionele en industriële markt. ATS belevert binnen en buiten Europa groothandels en industriële verbruikers van hoogwaardige zelfklevende tapes.

ATS All Tape Supplies B.V. ontstond in 2006 als familiebedrijf in België, een nieuwe onderneming met een brok aan ervaring. Oprichters Servaas Dankers en Felipe Muñoz-Mateu brachten meer dan twee decennia ervaring in de tape-industrie mee en begonnen als importeur van zelfklevende tapes. De essentie van ATS is vanaf het begin dezelfde geweest; Een brede en flexibele aanbieder van zelfklevende tape zijn. Kort gezegd een betrouwbare tape groothandel voor het leveren van tape in alle vormen en maten.

Na 1 jaar volgde de oprichting van ATS All Tape Supplies en schafte de onderneming een snijmachine aan om zelf tape te kunnen verwerken. Hierdoor kon ATS All Tape Supplies extra toegevoegde waarde creëren: flexibele private label-mogelijkheden kwamen er als extra service bij. Inmiddels beschikt ATS over drie volledige productielijnen en na 10 jaar zijn onze tape-oplossingen te vinden in 35 landen wereldwijd. We breiden daarbij ons productgamma steeds verder uit en dat doen we niet alleen. Samen met onze opdrachtgevers en leverancier co-creëren we nieuwe innovaties en producten. Onze ontwikkeling staat nooit stil, omdat we voorloper in de markt willen blijven.

Aan de uitbreiding en ambitie komt geen eind. Nieuwe tape-oplossingen hebben altijd onze aandacht, net als verbeteringen in ons gehele bedrijfsproces. Hierdoor willen wij als tape groothandel ieder jaar groeien.

Kernwaarden

Ondernemerschap
Voor ons betekent ondernemerschap dat uw groei ook onze groei is. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om samen met u een product te ontwikkelen dat voor u het beste resultaat biedt: in kwaliteit, toepassing en op financieel vlak. Daarvoor stellen we ons flexibel op en zijn we continu bezig onze eigen processen te verbeteren. Wij denken op ieder vlak met u mee en nemen uw ideeën en feedback uiterst serieus. Onze efficiëntie is uw winst.


Verantwoordelijkheid
Om uw vraag met de juiste oplossing te beantwoorden, is verantwoordelijkheid in iedere stap van het proces een voorwaarde. Het resultaat van uw opdracht is voor ons even belangrijk als dat het voor u is. Daarvoor zetten we iedere stap die nodig is en vaak zelfs nog een stapje extra. Om zo het beste uit onszelf en daarmee uit uw vraag te halen.


De klant centraal
Voor ons is iedere klant even waardevol. Daarom zetten wij u als opdrachtgever ook echt centraal in ons productieproces. We durven door te vragen, we kunnen ons inleven en van onze service mag u alleen het allerbeste verwachten. Wat we u beloven, komen we na. U kunt op ons bouwen en vertrouwen, want uw succes is ook ons succes.


Contactgegevens
Emma Goldmanweg 10
5032 MN Tilburg
T: 013-3030800
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000