< Terug naar alle leden

Mark van Deursen

Stuur contactverzoek

Neobis - The Odoo Company Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Wie we zijn
Neobis is in 2004 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf waarbij alles draait om de beste oplossingen voor onze klanten. Na enkele overnames en verhuizingen zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend team van experts. Verdeeld over verschillende locaties leveren we onze diensten aan kleine- en middelgrote organisaties. We werken volgens de ISO 9001 normen; onze processen zijn beschreven in ons kwaliteitssysteem zodat we eventuele afwijkingen snel kunnen opsporen, corrigeren maar vooral voorkomen.

Wat doen we
Wij leveren oplossingen op basis van gerenommeerde softwarepakketten. Hierbij combineren we inzicht, ervaring en gedegen kennis van branche specifieke situaties. Onze consultants zijn naast vaardigheden ook uitgerust met best practices zodat de kosten en risico’s van implementaties stevig beperkt worden. We zijn er voor uw hele IT-traject, van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en onderhoud.

Onze normen & waarden
Naast de passie voor ons vak schenken we uiteraard ook aandacht aan onze omgeving. We kijken dus niet alleen naar de economische belangen maar ook naar de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten op de mens, samenleving en milieu. En dan niet alleen naar de gevolgen op korte termijn maar ook naar de eventuele gevolgen in de toekomst.


Contactgegevens
Ceresstraat 35
4811 CB Breda
T: 015-2191600
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -