< Terug naar alle leden

Jonas Reitzema

Accountmanager Lease bij Vision Car Lease Valkenswaard

Stuur contactverzoek LinkedIn

Vision Car Lease Valkenswaard Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

Leasing in zijn zuiverste vorm.
Vision Car Lease biedt alle mogelijkheden van leasing, op basis van Operational Lease. Voor elke vraag een oplossing. Samen komen we tot een passend, zuiver en inzichtelijk lease-advies. Zoals het hoort.

Hoe wij het zuiver houden?
Vision Car Lease geeft u een eerlijke visie op leasing, niet alleen vanuit haar zijde, maar vooral vanuit uw zijde. U krijgt nu diverse aanbiedingen waarbij u het geloof moet hebben dat u een juiste keuze heeft gemaakt, en als u daarna een tussentijdse aanpassing krijgt, dan wordt het alleen nog onduidelijker.

Dit is precies wat Vision Car Lease wil voorkomen. Wij laten u zien hoe de berekening van uw leasecontract tot stand komt. Zowel aan het begin, tussentijds als aan het einde van het leasecontract.

Kortom laten wij u zoals men zegt in ”onze keuken kijken”.

Het verhaal achter Vision Car Lease.
Wat 17 jaar geleden begon als droom is nu werkelijkheid geworden. Wij maken het verschil met alle leasemaatschappijen, er is niemand die werkt zoals wij! Anno 2022 hebben we 1.500 leasecontracten opgebouwd vanuit de vestiging Valkenswaard, waar we met 10 personen elke dag onze klanten 100% happy maken. Dit is het uitgangspunt!

Destijds begonnen we met het wagenpark van een bedrijf uit Valkenswaard (120) auto’s. Zij waren het beu om steeds “voor de gek gehouden te worden” door leasemaatschappijen. Zij hebben letterlijk meegedacht over ons concept, hoe succesvol te kunnen zijn als nieuwe leasemaatschappij.

Hieruit kwam dat transparantie echt een absolute vereiste is om het verschil te kunnen maken. Het winstdeling systeem is hieruit geboren, 50% retour van de variabele componenten bij operationele leasing, oftewel een beloning voor goed gedrag! Verbruik je minder; onderhoud, banden, vervangend vervoer, en blijkt de gecalculeerde restwaarde hoger te liggen, dan deelt de klant hier 50% in mee! Daarnaast ook inzage in de calculatie bij aanvang, tussentijdse aanpassing en bij inname van de auto wordt als zeer prettig ervaren, hierdoor is autoleasing een transparant product geworden!

Anno 2022 hebben we + 1.500 leasecontracten opgebouwd vanuit de vestiging Valkenswaard, waar we met 10 personen elke dag onze klanten 100% happy maken. Dit is het uitgangspunt!

Missie.
Ons doel is om onze klanten 100% happy te maken. Klant-tevredenheidcijfers van een 7.9 of 8.2 vinden wij niet acceptabel, wij willen enkel gaan voor een 10! Elke dag werken wij met ons gehele team er aan dat onze klanten keer op keer 100% happy zijn!

Visie.
Transparantie! Wij zijn van mening dat dit voor de klant een vereiste is in de ondoorzichtige leasewereld. Wij geven onze klanten inzage bij aanvang, tussentijds & bij inname van de leaseauto. Sterker nog, onze klanten delen voor 50% mee in onze winst!


Contactgegevens
Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard
T: 040-2089221
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -