< Terug naar alle leden

Marièlle Butter-Timmermans

Eigenaar bij Marinellity
MARINELLITY brengt uw bedrijf dichter bij uw klant. Slimmer, relevanter en via betere Sales & Marketing. Klantinzicht, optimale klantbeleving, betere interne samenwerking en verrassende marketing.

Stuur contactverzoek LinkedIn

Marinellity Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Herkent u het - dat u vaak meer met uw interne organisatie bezig bent dan met de klant? Of dat u uw portfolio aan het vernieuwen bent, maar er niet aan gedacht heeft de klant bij dit proces te betrekken? Dan bevindt u zich in goed (of slecht) gezelschap, want 60% van de bedrijven, presteren helaas ondermaats als gevolg van ontbrekende inzichten in de behoeften van hun klanten. Daarom zijn wij er, MARINELLITY!
Wij maken gebruik van up-to-date marketingtechnieken, onze jarenlange ervaring en expertise en heel veel gezond verstand. Praat eens met MARINELLITY en laat ons u helpen uw concurrenten te overtreffen en uw klanten versteld te laten staan door de geweldige ervaring die u ze geeft, omdat u met onze hulp lekker wel de klant begrijpt! Vriendelijke groet, Marièlle Butter. Tel. 06 15175432 en www.marinellity.com


Contactgegevens
Zeelandstraat 14
5144 CV Waalwijk
T: 06-15175432
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -