< Terug naar alle leden

MCAP Cable & Glassfiber Assemblies Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

VERVAARDIGEN VAN MAATWERK VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN
MAATWERK KABELOPLOSSINGEN
MCAP werd in 1987 opgericht door Martin en Corina van Aperloo als assemblagebedrijf voor computerbekabeling, zoals IBM Type 1- en printerkabels. In 1989 verhuisde MCAP van Oosterhout naar een groter bedrijfspand in Raamsdonksveer. Het vervaardigen van maatwerk kabeloplossingen voor verschillende toepassingen werd de nieuwe basis van het bedrijf.

BEKABELINGSSPECIALIST
Dankzij de kritische blik, het grote oplossend vermogen en de proactieve instelling van MCAP ontwikkelde het bedrijf zich tot een specialist op het gebied van koper- en glasvezelassemblages. Vanwege constante groei sloegen Martin en Corina in 1991 de eerste heipaal van een nieuw bedrijfspand aan de Bliek op het industrieterrein Dombosch I.
Zeven jaar later werd het pand nog eens flink uitgebreid.

MODULEBOUW
Naast het ontwikkelen en samenstellen van bekabeling richt MCAP zich ondertussen steeds vaker op module- en apparatenbouw. Omdat de klanten zo steeds meer assemblage-activiteiten bij één vertrouwde partij kunnen onderbrengen, is dit voor hun een enorme toegevoegde waarde. De lijnen zijn kort en de flexibiliteit is hoog.

ONTWERP
Vanwege onze enorme ervaring worden wij vaak bij het ontwerpproces betrokken. Wij bekijken alles vanuit verschillende invalshoeken en met onze creatieve ideeën komen wij vaak tot verrassende oplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van de meest optimale kabelassemblage voor uw toepassing tegen de beste prijs. Ook voor uw bestaande ontwerp denken wij graag mee voor verdere optimalisatie.
UITBREIDING
In 2016 is het naast gelegen bedrijfspand erbij aangekocht om het groeiend aantal projecten te verwerken. Zo gaan wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Zoekt u een betrouwbare partner voor het ontwerpen en assembleren van bekabeling of modules, neem dan direct contact met ons op. U bent van harte uitgenodigd.


Contactgegevens
Bliek 18
4941 SG Raamsdonksveer
T: 0162518208
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -