< Terug naar alle leden

Car Company Support Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Begin met Continu verbeteren en zorg voor een gezonde toekomst voor uw bedrijf!

Car Company Support (CCS) is in 2018 opgericht door een Technisch bedrijfskundige met een brede achtergrond in de automotive.Luuk (consultant): ''Dagelijks houd ik me bezig met het verbeteren van de bedrijfsvoering binnen autobedrijven. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende LEAN-fabrieksomgevingen en het managen van personeel, is het me opgevallen dat de automotive hier nog in achterloopt en er in deze sector nog een hele slag te halen valt. CCS is opgericht om daar verandering in te brengen, waarbij ik me specialiseer op het operationele vlak in de werkplaats. Het uiteindelijke doel van de verbeteringen levert meer op dan alleen geld. Het zorgt namelijk ook voor een betere werksfeer op lange termijn, waardoor uw personeel niet weg loopt naar de concurrent. Uw personeel voelt zich proceseigenaar, krijgt verantwoordelijkheidsgevoel en er ontstaan continue nieuwe verbeteringen. Uiteindelijk zal door de combinatie van deze aspecten het bedrijf beter functioneren. Ook dit zullen uw klanten merken, wat resulteert in een stijgende klanttevredenheid. Dit proces noemen wij Continous Improvement!''

Diensten
In een vrijblijvend advies gesprek, kunt u aangeven waar u tegen aan loopt. Wij denken met u mee zodat u de juiste oplossing krijgt binnen uw budget!

Quickscan
U wilt veel voor weinig en snel resultaat behalen? Car Company Support kan een Quickscan uitvoeren en daardoor het laaghangende fruit binnenhalen, wat leid tot snel resultaat.

Consultancy
U heeft het gevoel dat alles sneller en beter kan, het personeel denkt niet genoeg mee en voelt zich niet verantwoordelijk voor het werk.

Het introduceren van LEAN en Continuous improvement is de oplossing! Car Company Support helpt u hier graag bij!

5S training
Lage productiviteit, gereedschap raakt verloren? Car Company Support is de specialist op het gebied van 5S. Voor altijd een nette overzichtelijke werkplaats en hogere productiviteit. Wij geven training in 5S en helpen mee met de introductie.

Verspilling elimineren, hoe werkt dat?
Op een normale werkdag gaat er veel tijd verloren aan zoeken, wachten en andere niet waarde toevoegende activiteiten.

Door verspilling te verminderen kan het personeel meer tijd besteden aan het toevoegen van waarde, waardoor de totale doorlooptijd verkort zal worden en de efficiency stijgt!

Car Company Support ontzorgt
Verbeteren kost u vaak extra aandacht, waar u geen tijd voor heeft of niet aan wil besteden. Car Company Support ontzorgt, zodat u zich kan richten op uw eigen werkzaamheden!


Contactgegevens
Zevenaarstraat 28
5036 ZT Tilburg
T: 06-19275960
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -