< Terug naar alle leden

Dolf Wibier

Accountmanager bij Weener XL
Mijn passie is het omgaan met allerlei mensen van jong tot oud en verschillend van niveau.. Vanuit mijn passie ontwikkel ik samen met ondernemers werkstromen en werkplekken voor mensen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt en daardoor een steuntje in de rug nodig hebben. Mijn drijfveer hierbij is dat mensen door werk weer een doel in hun leven krijgen en zich daardoor weer wat gelukkiger voelen.

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook Twitter

Weener XL Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Voor werkgevers is Weener XL - het werk/ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch - dé partij om maatschappelijk en inclusief ondernemen mee vorm te geven. Als u werknemers zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers bestand van potentiële werknemers en bieden advies en begeleiding. Op het gebied van post & logistiek, verpakken & assemblage, groenvoorziening en scanwerkzaamheden, kunt u het werk aan ons uitbesteden.

Weener XL is er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Weener XL biedt een totaalpakket waarbij passend werk en participatie voorop staan. We voorzien in (aanvullend) inkomen voor mensen die daarvoor een beroep op ons doen en toetsen of zij daar recht op hebben.


Contactgegevens
Van Herpensweide 1
5231 VL Den Bosch
T: 073-6158615
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1950
Vestigingen: -
Jaaromzet: -