< Terug naar alle leden

Pascal Hooghwerff

Technisch Directeur bij MPH Co-packing

Stuur contactverzoek LinkedIn

MPH Co-packing Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

MPH Co-Packing streeft naar kwaliteit, een mooi eindproduct en goed contact met de klanten.

Over MPH Co-Packing
Producten verpakken is ons specialisme. Met een zeer divers aanbod in verpakkingsmethodes, hebben wij altijd een passende oplossing voor het product dat u wilt laten verpakken.

We hebben jarenlange ervaring als verpakkingsbedrijf en bieden de beste kwaliteit. Na een periode van 16 jaar H en L Verpakkingen, een bekende naam in de industrie, is in het kader van bedrijfsopvolging besloten het bedrijf te splitsen.

MPH Co-Packing is een familiebedrijf dat wordt geleid door de broers Pascal en Martijn Hooghwerff. ze richten zich volledig op het verpakken van uw product en geven advies. Ons bedrijf kenmerkt zich door het royale aanbod van 16 verpakkingslijnen voor food producten.

We hebben brede kennis van verschillende verpakkingstechnieken en –machines. Of u nu kiest voor het verpakken van snoepjes per stuk of met meerdere tegelijk tot het inpakken van koek en chocolade, u kunt het aan ons uitbesteden.

DIENSTEN
Food verpakkingen
De verpakkingsindustrie is enorm innovatief en wordt sterk gedreven door trends, zoals duurzaamheid en usability. Deze trends komen voort uit het gedrag en het bewustzijn van de eindgebruiker.

Moderne voorkeuren zijn bijvoorbeeld duidelijke gebruiksinstructies en transparantie in ingrediënten, handzame en lichte materialen die gerecycled kunnen worden en verantwoording in de prijsbepaling.

Het verpakken van voedsel is zeer gespecialiseerd en onderhevig aan strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid. Al deze ontwikkelingen en de doorlopende verpakkingsinnovaties maken het lastig om een geschikte verpakking en bijbehorende methode te selecteren.

Kies daarom voor de expertise en ervaring van MPH Co-Packing in Nieuwkuijk. Wij bieden u een breed assortiment machines voor food verpakkingen en uitstekende service voor uw producten.

Verpakkingsadvies
Als innovatief verpakkingsbedrijf biedt MPH Co-Packing ruime ervaring in onderscheidende food verpakkingen. Wij ondersteunen u in de gehele co-packing productie, van het eerste adviesgesprek tot de keuze van het materiaalkeuze, grootte, ontwerp en methode.

Of het nu gaat om een geheel nieuwe productintroductie, het uit handen nemen van (tijdelijke) verpakkingscapaciteit of het helpen ontwikkelen van onderscheidende productverpakkingen. Elke verpakkingsmethode staat garant voor vakmanschap en voldoet aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid.

Naast dat uw product moet voldoen aan de richtlijnen, zijn optimale bescherming en de juiste uitstraling redenen om te kiezen voor een ervaren producent. Heeft u behoefte aan verpakkingsadvies voor uw bedrijf? MPH Co-packing denkt graag met u mee over de verpakkingsprocedure van uw product.

Verpakkingsoplossingen
Een verpakking biedt niet alleen bescherming van het product, het zorgt ook voor een hygiënisch omhulsel van voedingsmiddelen.

De keuze voor de verpakking en verpakkingsmethode zorgen voor de juiste uitstraling en laat uw product opvallen. De vorm, grootte, het kleurgebruik, materiaal en opties die het gebruiksgemak vergroten, dragen allemaal bij aan de uiteindelijke keuze van de eindgebruiker wanneer het product in de winkel ligt.

Of het nu gaat om poeder, fijnkorrelige, vaste of gegranuleerde producten, wij hebben er eerder mee gewerkt en zijn in staat om de meest passende verpakkingsoplossing te selecteren. Met voordelen voor u én de eindgebruiker. Bij ons vindt u onder andere transwrap-, kartonnen-, blister- en quadroseal verpakkingen.


Contactgegevens
Venbroekstraat 3 A
5253 AS Nieuwkuijk
T: 073-7470084
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -